Rüyada yeşil direk görmek

Rüyada yeşil direk görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, aylık gelirinin artacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Rüyada yeşil direk gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada yeşil direk görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun direk görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Rüyada elektrik direği görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada direk dikmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak variyet sahibi olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz direk görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada gemi direği görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments