Rüyada yeşil ekin görmek

Rüyada yeşil ekin görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, engel teşkil edeceğine, imkânlarını kaybedeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada yeşil ekin görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada yeşil ekin yolmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekini biçmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada yeşillik ekin görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments