Rüyada yeşil elma aldığını görmek

Rüyada yeşil elma aldığını görmek eline para geçeceğine, hırsızlık yapacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma aldığını gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada elma aldığını görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden elma aldığını görmek kararlarına saygı duyulacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada çürük yeşil elma görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments