Rüyada yeşil gömlek satın almak

Rüyada yeşil gömlek satın almak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada yeşil gömlek satın almak baht açıklığına ve şansın döneceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada mavi gömlek satın almak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına inanılır.

Rüyada gömlek satın almak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni gömlek satın almak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gömlek görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kalbini tekrar hayata açacağına inanılır.

Rüyada yeşil gömlekli adam görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gömlek almak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek giymek kazancının iki kat artacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments