Rüyada yeşil kaftan görmek

Rüyada yeşil kaftan görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hatalarını düzelteceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kaftan gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Rüyada yeşil kaftan görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada mor kaftan giymek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kaftan giymek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kaftan görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada padişah kaftanı görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaftan görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments