Rüyada yeşil kaplı defter görmek

Rüyada yeşil kaplı defter görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kaplı defter gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek özel muamele göreceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada kara kaplı defter görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kaplı defter görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada siyah kaplı defter görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil defter görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments