Rüyada yeşil kekik görmek

Rüyada yeşil kekik görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kekik gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Rüyada yeşil kekik görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kekik toplamak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada taze kekik görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kekik otu görmek meşakkate düşeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kekik koklamak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret eder.

Rüyada kekik suyu içmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ kekiği görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments