Rüyada yeşil mektup görmek

Rüyada yeşil mektup görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, mali olarak küçüleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mektup gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada yeşil mektup görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan mektup almak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinden mektup aldığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine mektup yazmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiden mektup almak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments