Rüyada yeşil şemsiye görmek

Rüyada yeşil şemsiye görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Rüyada yeşil şemsiye gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada yeşil şemsiye görmek suç işleyeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye vermek her şeyin ters gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye altında yürümek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments