Rüyada yeşil su bardağı görmek

Rüyada yeşil su bardağı görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil su bardağı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada yeşil su bardağı görmek akıllı adımlar atacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bardak görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil cam bardak görmek yarar getireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine bir bardak su vermek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su bardağı almak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, rakiplerinin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine bardakla su vermek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardakta temiz su görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak su koymak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments