Rüyada yeşil timsah öldürmek

Rüyada yeşil timsah öldürmek uzun yaşayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil timsah görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada timsah öldürmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayırlı terfiler alınacağına alamet eder.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments