Rüyada yeşil uçurtma görmek

Rüyada yeşil uçurtma görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil uçurtma gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil uçurtma görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçsuz bucaksız yeşillik görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil uçan böcek görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada uçan yeşil böcek görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada annenin uçtuğunu görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada arabayla ucuruma ucmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin uçtuğunu görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments