Rüyada yeşil yazı tahtası görmek

Rüyada yeşil yazı tahtası görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, yolunun açılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yazı tahtası gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak bazı sorunların başgöstereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yazı tahtası görmek korkularının üzerine gideceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tahtada yazı görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Rüyada tahtada yazı yazmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazı tahtası silmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz yazı tahtası görmek kucaklaşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments