Rüyada yeşil yemlik görmek

Rüyada yeşil yemlik görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil yemlik gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil yemlik görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada koyunlara yem vermek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada ineğe yem vermek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada yemlik otu görmek saygı göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara yem atmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada balığa yem vermek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments