Rüyada yeşil zeytin istemek

Rüyada yeşil zeytin istemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, insanların afiyet bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin istemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Rüyada yeşil zeytin istemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yarasını saracağına alamet eder.

Rüyada zeytin istemek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek insanlar tarafından sevileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin dağıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yemek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin almak işinin de hep yürüyeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments