Rüyada yılan suyu içmek

Rüyada yılan suyu içmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerinde olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hasretin ve özlemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan suyu içmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada yılanın ağzından su içmek masa başı bir işe gireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada yılan suyu içmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yılanın zehrini içmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada yılan çorbası içmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yılan zehiri içmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan sütü içmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, birçok iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments