Rüyada yılandan kurtarmak

Rüyada yılandan kurtarmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılandan kurtarmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada yılan kurtarmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işarettir.

Rüyada yılandan kurtarmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada yılanı kurtarmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada birini yılandan kurtarmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına inanılır.

Rüyada asılan birini kurtarmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Rüyada birini hapisten kurtarmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments