Rüyada yılanı boğazından tutmak

Rüyada yılanı boğazından tutmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada yılanı boğazından tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Rüyada yılanı boğazından tutmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, rakiplerin üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın boğazına sarıldığını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yılan tutmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, beklenilen takdiri alacağına rivayet eder.

Rüyada su yılanı tutmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını tutmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kafasını tutmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments