Rüyada yılanın ayaklarını görmek

Rüyada yılanın ayaklarını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet eder.

Rüyada yılanın ayaklarını gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada dört ayaklı yılan görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ayaklarını görmek zor zamanlar yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet eder.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ayağına yılan sarılmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek kazancınızın artacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklı sarı yılan görmek hanesindeki rızkın da artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments