Rüyada yıldırımdan kurtulmak

Rüyada yıldırımdan kurtulmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına yorulur.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım çarpması görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Rüyada yıldırım görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kaçmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments