Rüyada yıldızların yakınlaştığını görmek

Rüyada yıldızların yakınlaştığını görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yıldızların yakınlaştığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada yıldızların yakınlaştığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada yıldızları yakın görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızlara yakın olmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen yıldız görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments