Rüyada yorganin altina saklanmak

Rüyada yorganin altina saklanmak aileye büyük bir ev alınacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat nefes alınacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganin altina saklanmak gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada yorganin altina saklanmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda saklanmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda saklanmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalettir.

Rüyada ateşten saklanmak düzenin kurulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada evde saklanmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada korkarak saklanmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekten saklanmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine alamet eder.

Rüyada saklanmak gizlenmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments