Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, iyi hissedeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Rüyada bir yerde asılı kalmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte asılı kalmak yaşamının uzun olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde kalmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Latif hakverdi

Rüyamda bir banyoya giriyorum sol tarafımda tazyikli suyla karşı duvara havada asılı kalıyorum ama su değil beni havada tutan sanki görünmeyen bir el annemi görüyorum banyoya giriyor beni görmüyor geri çıkıyor bende bağırarak anne anne diye kalkıyorum bu sesi normal olarak dışarı veriyorum babam noldu diye başıma geldi rüyamıydı yoksa uykuyla uyanık olma arasında bir üç harflinin musallat olmasımıydı tam anlamadım tabirinide bulamadım yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler…