Rüyada yüksekten ev almak

Rüyada yüksekten ev almak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten ev almak gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada yüksek bir eve çıkmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek eve çıkmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir tepede ev görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek evde olmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek evden atlamak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek eve taşınmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir evde olmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments