Rüyada yumurtaya basmak

Rüyada yumurtaya basmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet eder.

Rüyada yumurtaya basmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yumurtaya basmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare üstüne basmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işarettir.

Rüyada banyoyu su basmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa basmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalınayak toprağa basmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına basmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments