Rüyada yumuşak taş görmek

Rüyada yumuşak taş görmek dilediği gibi yaşayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet eder.

Rüyada yumuşak taş gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada yumuşak taş görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yumuşak toprağa basmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumuşak toprak görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak diş görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak domates görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumuşak el tutmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada yumuşak toprakta yürümek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yumuşak el görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments