Rüyada yün battaniye görmek

Rüyada yün battaniye görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayırla yad etmeye, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün battaniye gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada yün battaniye görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Rüyada battaniye satın aldığını görmek istemediği halde borçlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örgü battaniye görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek zenginliği bulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yırtık battaniye görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments