Rüyada yüz saklamak

Rüyada yüz saklamak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, başka alanlara yöneleceğine, sorunların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz saklamak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yüz saklamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzünü saklamak üzerindeki yükten kurtulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca sakladığını görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini saklamak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu saklamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, engel teşkil edeceğine delalet eder.

Rüyada delil saklamak ileride saygın bir kimse olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada yumurta saklamak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü saklamak yoksulluktan sonra zengin olmaya, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments