Rüyada yüz silmek

Rüyada yüz silmek şansının her zaman yaver gideceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüz silmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Rüyada yüz silmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü silmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek keyifli hale geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet eder.

Rüyada masa sildiğini görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde cam silmek yardımda bulunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı silmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada parke silmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının cam sildiğini görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments