Rüyada yüze bişey sürmek

Rüyada yüze bişey sürmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada yüze bişey sürmek gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yüze merhem sürmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yüze allık sürmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine alamet eder.

Rüyada yüze bişey sürmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments