Rüyada yüze jilet atmak

Rüyada yüze jilet atmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüze jilet atmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada yüze jilet atmak zenginlik içinde olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kola jilet atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada jilet atmak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kollarına jilet atmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada koluna jilet atmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları jiletle almak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulur.

Rüyada ağızda jilet görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, adaletin geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments