Rüyada yüze kara görmek

Rüyada yüze kara görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada yüze kara gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada kara yüzlü insan görmek geride bırakacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüzüne kara görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli yüzü kara görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kara yüz görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalettir.

Rüyada yüzü kara insan görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments