Rüyada eli yüzü kara görmek

Rüyada eli yüzü kara görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eli yüzü kara gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada eli yüzü kara görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada yüze kara görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüze kara sürmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü kara görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kara yüz görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kara insan görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments