Rüyada yüze kına görmek

Rüyada yüze kına görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yüze kına gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada yüzünde kına görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüze kına görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kınalı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına yorulur.

Rüyada yüze kına sürmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kına görmek lüks, konfor içinde olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada yüze kına yakmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne kına yakmak yüksek makamlara geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne kına sürmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments