Rüyada yüze yağ sürmek

Rüyada yüze yağ sürmek düşmanından kurtulmaya, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, gereken sabrı göstereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada yüze yağ sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yüze yağ sürmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada duvara yağ sürmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada bacağa yağ sürmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada saçına yağ sürmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yağ sürmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, asla harama bulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments