Rüyada yüzü kapalı birini görmek

Rüyada yüzü kapalı birini görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, düzenin bozulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yüzü kapalı birini gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini kapalı olarak görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı giyinmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments