Rüyada yüzü lekeli görmek

Rüyada yüzü lekeli görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü lekeli gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü lekeli görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, de elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzü lekeli görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments