Rüyada yüzü şişmiş görmek

Rüyada yüzü şişmiş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, malında azalmaya, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kara kara düşüneceğine, halsizleşeceğine, bereketli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yüzü şişmiş gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına yorulur.

Rüyada yüzü şişmiş görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüz şişmesi görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şiş görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde şişlik görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments