Rüyada yüzü siyah görmek

Rüyada yüzü siyah görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, şansın kapanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü siyah gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü siyah görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek aydınlık bir döneme girileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün siyah olduğunu görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Rüyada yüzü siyah insan görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek üzerinde kafa yoracağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments