Rüyada yüzünde siyah ben görmek

Rüyada yüzünde siyah ben görmek çirkin sözler işitileceğine, ticaretin büyüyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde siyah ben gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde et ben görmek işlerini düzene sokacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde et beni görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yüzü benli görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki beni koparmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments