Rüyada yüzünde makyaj görmek

Rüyada yüzünde makyaj görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yüzünde makyaj gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada makyajsız yüz görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada makyajlı yüz görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çirkin amellere inanılır.

Rüyada yüzünde makyaj görmek allah katında yükseleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüze makyaj yapmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments