Rüyada yüzüne çikolata görmek

Rüyada yüzüne çikolata görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne çikolata gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzüne çikolata görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada çikolata gofret görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek iftiraya uğrayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada çikolata alıp yemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments