Rüyada yüzünü aldırmak

Rüyada yüzünü aldırmak borçlarının kalmayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü aldırmak gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Rüyada yüzünü aldırmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet eder.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüz aldırmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada yüz kılı aldırmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş aldırmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşine abdest aldırmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments