Rüyada yüzünü beyaz görmek

Rüyada yüzünü beyaz görmek insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada kendi yüzünü beyaz görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yüzlü bebek görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek sağlık sorunlarının artacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü beyaz görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde beyazlık görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüzlü insan görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments