Rüyada yüzünü kaşımak

Rüyada yüzünü kaşımak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kaşımak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada yüzünü kaşımak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafayı kaşımak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Rüyada ayak kaşımak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağını kaşımak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kaşımak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sevinçli haberlere inanılır.

Rüyada kol kaşımak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments