Rüyada yüzünü kirli görmek

Rüyada yüzünü kirli görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, zenginliğe sahip olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kirli gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada kirli yüz görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kirli görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünü kirli görmek rahata erileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye işaret etmektedir.

Rüyada yüzü kirli görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün kirli olduğunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kir görmek huzurlu günler görüleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına tabir olunur.

Rüyada çok kirli bir ev görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine delalet eder.

Rüyada kirli elbise çıkarmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments