Rüyada yüzünü şişman görmek

Rüyada yüzünü şişman görmek başarının garantileneceğine, kazancını katbekat arttıracağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, toplumda yükseleceğine, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü şişman gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada yüzünü şişman görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada şişman biriyle evlenmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini şişman görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada şişman köpek görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada şişman bir kadın görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments