Rüyada yüzünü yaralamak

Rüyada yüzünü yaralamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yaralamak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzünü yaralamak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çatalla yaralamak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak hile ile mal elde etmeye, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada elini yaralamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan yaralamak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yaralamak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla birini yaralamak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını yaralamak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments