Rüyada yüzünün çillendiğini görmek

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada yüzünü çilli görmek yaralarına da merhem olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çilli yüz görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çiller görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments