Rüyada yüzünün kanadığını görmek

Rüyada yüzünün kanadığını görmek duygularının ön plana çıkacağına, hasta ve zor geçireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün kanadığını gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünün kanadığını görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada yüzün kanadığını görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, gözyaşına boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün kanadığını görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret eder.

Rüyada birinin bir yerinin kanadığını görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, evlatlarından hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işsizin iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı köpek görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments